Vaderschapstest in Nederland

Vaderschapstest in Nederland

Prenatale vaderschapstest

Bent u zwanger? Heeft u een vaderschapstest nodig gedurende de zwangerschap zonder risico? easyDNA biedt nu zijn exclusieve, niet-invasieve, 100% veilige prenatale vaderschapstest aan met een nauwkeurigheidsniveau tot wel 99,9%* als de onderzochte man de biologische vader van het kind is.

Waarom zou u onze niet-invasieve prenatale vaderschapstest kiezen?

  1. Onze prenatale test is een test ZONDER RISICO. U hoeft geen invasieve procedures te ondergaan zoals een vruchtwaterpunctie of een vlokkentest die het leven van het ongeboren kind in gevaar kunnen brengen, vroege bevallingen of miskramen kunnen veroorzaken.
  2. Met onze niet-invasieve test heeft u geen bijwerkingen zoals koorts, kramp, vaginale spotting, of het lekken van vruchtwater wat kan gebeuren na invasieve procedures.
  3. Het verzamelen van de monsters voor onze test kan worden gedaan door een hiervoor opgeleide verpleegkundige. U hoeft geen dure gynaecologische procedure te ondergaan om het bloedmonster te verzamelen, wat deze test goedkoper maakt.
  4. Onze niet-invasieve prenatale test kan eerder tijdens de zwangerschap worden uitgevoerd dan bij invasieve prenatale tests. Kan uitgevoerd worden vanaf de 11e
  5. We kunnen de resultaten al klaarhebben binnen 7-10 werkdagen na ontvangt van uw monsters op ons laboratorium. Kosten en andere specificaties

Voor onze test hebben we alleen bloedmonsters nodig van de moeder en de vermoedelijke vader. Monsters moeten worden verzameld door een gekwalificeerde persoon met de kit die we beschikbaar stellen. Deze moeten dan teruggestuurd worden naar ons laboratorium met onze voorafbetaaalde koerierservice. De kosten (€1095) zijn inclusief de monsternamekit, de laboratoriumanalyse en het resultaat dat wordt verstuurd per e-mail.

Hoe werkt de prenatale test?

Bij deze test detecteren we cel-vrij foetaal DNA van het bloed van de moeder. Het foetale DNA wordt geïsoleerd en er worden dan enkel-nucleotide polymorfieën onderzocht met modern laboratoriumgereedschap. Met deze test onderzoeken we meer dan 300.000 genetische mrkers. Door IT en computerwetenschappen toe te passen op het gebied van genetica kunnen we nauwkeurig het vaderschap bevestigen of uitsluiten. Onze prenatale vaderschapstest biedt een onovertroffen niveau van nauwkeurigheid. Alleen als de moeder een tweeling verwacht of als de vermoedelijke vaders nauwe bloedverwanten zijn kunnen we de test niet uitvoeren.

Nauwkeurigheid

Als de waarschijnlijkheid dat het DNA van de vermoedelijke vader de genetische merkers heeft van de biologische vader 99,9% of groter is in vergelijking met willekeurige anderen, wordt het vaderschap bevestigd. Als de vermoedelijke vader niet beter dan een ongerelateerde persoon overeenkomt, dan wordt vaderschap uitgesloten.

 

info@easydna.nl

 

easydna Hungary    easydna Holland    easydna Poland    easyDNA Brazil    easyDNA Argentina    easyDNA Czech    easyDNA Turkey    easydna Russia